A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Curtis őszinte vallomása: "Pokoli fájdalmaim vannak"

A rapper sajnos semmit nem tud tenni ellene.
Pokoli fájdalmai vannak Curtisnek. A rapper mindent megtesz, mégis térdei lehetnek azok, amik miatt nem tud majd helyt állni a ma este induló Csak Show és más semmi című műsorban. Széki Attila elárulta, igaz, hogy korábban focizott, de egy súlyos sérülés nyomát a mai napig magán hordozza.


Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket" - vallotta be a Blikknek Curtis, akinek térdei nehezen bírják az igénybevételt. Súlyos sérülése több mint tíz éve történt.

"Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne – árulta el Curtis, aki fél év rehíbilitáció után tért vissza a pályára, de már nem ment neki úgy a játék, mint régen.


Az első adásban Tatár Csilla lesz a párja, akivel jobban nem is különbözhetnének egymástól. Curtis azinban elárulta, jobb a viszony köztük, mint hinnénk.

"Jó, hogy egyből olyannal lehetek, aki teljesen más, mint én, mégis jó viszonyba kerültünk, első perctől kezdve egy hullámhosszon vagyunk. Csilla imádnivaló ember! Tűz és víznek tűnünk, de aki ismer engem, tudja, a külsőm más belsőt takar" – mondta a lapnak rapper.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések