A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem adják fel a migránsok. Folyamatosan támadják a magyar határt

Te­her­ta­xi­nak hi­szik a ka­mi­o­no­kat a mig­rán­sok, fur­csább­nál fur­csább ra­ko­má­nyok közül sze­dik ki őket a ha­tá­ron el­len­őr­zés­kor. Hétfő kora reg­gel négy ha­tár­sér­tőt is fog­tak, akik af­gán­nak val­lot­ták ma­gu­kat.
Többször is intézkedniük kellett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalpénzügyőreinek hétfőn kora reggel Tompánál, a határátkelőnél, egyre fifkásabban próbálnak bejutni illegálisan Magyarországra a migránsok. Kamionokba bújva, jogellenesen akartak többen is átjutni a magyar-szerb határon.
Két kamionban is a rakomány között bújt meg 2-2 külföldi állampolgár. A határsértők magukat afgánoknak vallották, de igazolni semmilyen irattal nem tudták magukat a hatóság emberei előtt.
A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. szeptember 30-án 19 óra 45 perckor Penészlek belterületén elfogtak két határsértőt. Az intézkedés alatt megállapították, hogy az albán állampolgárok illegálisan léptek be Magyarország területére, továbbá magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a hatóság visszakísérte őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – adta hírül a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések