A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Euroliga: a CSZKA nyerte a szezon első rangadóját

Négy mérkőzéssel elkezdődött a kosárlabda Euroliga 2018/19-es idénye, a szezon első rangadóján sima moszkvai győzelem született. 
A sérült Hanga Ádám nélkül állt ki a Barcelona a CSZKA Moszkva ellen az orosz fővárosban és a két csapat a második negyedben óriási lépést tettek a vezetésre miután 22 ponttal vezettek a nagyszünetben. A katalánok ugyan a hátrány felét ledolgozták, de nem tudtak érdemben küzdeni a győzelemért. A moszkvaiaknál Cory Higgins 18, Will Clayburn 17 pontot dobott. 

Nagy csatát hozott a nap másik derbije is a Panathinaikosz és a Maccabi Tel Aviv részvételével, a görögök végül az utolsó negyedben tudtak igazán ellenfelük fölé kerekedni és végül öt ponttal nyerték idei első nemzetközi meccsüket. Az izraeli bajnok játékosa Scottie Wilkebin 24 pontjával a nap legponterősebb teljesítményét produkálta. 

Nem sikerült túl fényesre a Bayern München visszatérése a nemzetközi porondra. A német bajnokcsapat az Anadolu Efestől kapott ki nagyon simán 90-71-re hazai pályán. 

Győzelemmel indította az idényt a címvédő Real Madrid. A spanyol sztárcsapat szinte hibátlan támadó játékot produkálva, hat 10 pont fölött záró játékossal 109-93-ra győzte le az isztambuli Darussafakát. 

Végeredmények:

CSZKA Moszkva-Barcelona 95-75
Panathinaikosz-Maccabi Tel Aviv 89-84
Bayern München-Anadolu Efes 71-90
Real Madrid-Darussafaka 109-93 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések