A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elszólta magát Schumacher volt csapatfőnöke, aki havonta kétszer látogatja Michaelt

Jean Todt ugyan semmit konkrétumot nem mondott Schumacher állapotáról, de abból, mait mondott kiderül, semmi nincs rendben.
Lassan öt éve lesz annak, hogy Michael Schumacher szörnyű síbalesetet szenvedett. Fél évig kómában volt, egészségét azóta sem nyerte vissza.

Az egykori világklasszis autóversenyző és a Ferrari 11-szer lett világbajnok: ötször egyéniként és hatszor a konstruktőrök versenyében. Shcumacher és Todt mindannyiszor együtt ünnepelték ezeket a sikereket, de nem csak ez kötötte össze őket, hanem egy sajátos barátság is.

Todt a Bild írása szerint a Times című brit lapnak mesélte el: havonta legalább kétszer meglátogatja a rehabilitáción lévő Schumachert. Állapotáról ő sem beszélhetett, de annak a hangulata, amit mondott, elárulja: sok örömre nincs oka a volt pilóta hozzátartozóinak és barátainak.

– Szeretem Michaelt és csak nézem őt, amikor ott vagyok. És nézem a családját is… és azt kívánom, bárcsak máshogyan lenne ez az egész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések