Egyre nagyobb területeken veszik át az irányítást a migránsok az unió fővárosában

A belga rendőrség tájékoztatása szerint szervezett bűnözői csoportok szakosodtak arra, hogy “intim tereket” alakítsanak ki a bevándorlók számára a brüsszeli Maximilien parkban.
A belga fővárosban már eddig is sok problémát okoztak a harmadik világból érkezett bevándorlók, a migránsok által „meghódított” Maximilien park sem éppen arról híres, hogy a biztonság szigete lenne.

A migránsok azért gyülekeznek ebben a parkban, mert itt várnak segítséget a civil szervezetektől és az önkéntesektől, ők keresnek a bevándorlóknak alvóhelyet a városban. A szervezetek szerint naponta 600-700 migráns fordul meg itt, a legtöbbjük szudáni és eritreai.

Legutóbb szeptemberben történt egy komolyabb atrocitás, amikor a területen járőröző rendőrökre késsel támadt egy egyiptomi származású hajléktalan. A támadót a rendőrök meglőtték, így sikerült hatástalanítani.

A Maximilien parkban azonban továbbra sincs rend. A helyiek, ha tehetik, messziről elkerülik a migránsok és a hajléktalanok által uralt közterületet.

Ráadásul a belga rendőrség most rámutatott, hogy szervezett bűnözői csoportok „intim tereket” alakítottak ki a bevándorlók számára a parkban és környékén azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a “kiéhezett” férfiak prostituáltak szolgáltatásait vehessék igénybe.

A bűnbandák közeli raktárhelyiségeket, vécéket és az erre a célra felállított sátrakat adnak bérbe 10 euró közeli összegért. Ehhez még hozzájön átlagosan 20-25 euró, amit az örömlányok kapnak. Így tehát azok a migránsok, akiket nem feszélyeznek a nem túl romantikus körülmények, 30-35 euróért létesíthetnek szexuális viszonyt az egyik legősibb foglakozást űző hölgyekkel.

0 Megjegyzések

Hirdetés