A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A németek több, mint fele fontolgatja, hogy elhagyja az országot

A YouGov által végzett felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele azt mondta, hogy szeretné elhagyni Németországot. 
13 százalék azt mondta, hogy végleg. A többiek azt mondták, hogy szeretnének néhány évig távol lenni Németországtól, amíg rendeződnek a dolgok az országban.

A három  legfőbb ok, amiért  a németek elhagynák az országot a kedvezőtlen időjárás, a migrációs helyzet és a politikai káosz.

Free World magazin szerint a legfőbb ok a politikai instabilitás. A lap megjegyzi, hogy az emberek még akkor sem érezték ezt mikor a Szovjetunió által pénzelt Vörös Hadsereg frakció terrorcselekményeket követett el az országban.

Merkel nem érti az emberek érzéseit. Lassan a teljes ország bizalmat elveszíti  a kaotikus kormányzás miatt és mert a németek nem érzik magukat biztonságban – írja a portál.

A második legfőbb indok a bevándorlás. 29 százalék emiatt hagyná el Németországot. Akik emiatt mennének el azt mondják, hogy két éve még eszükbe sem jutott a kivándorlás, de mostanra annyira rossz a helyzet, hogy most már mennének.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések