A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mostani elit bukása után kirobbantja a harmadik világháborút? Cél a világkormány, világhadsereg és a multikulti létrehozása?

Albert Pike szabadkőműves a 19. században levélben írt a 3 világháborúról. Az utolsó célja a káosz teremtése után a világkormány létrehozása saját világhadseregével és világ valutájával.
Orwell 1984 című könyve szintén forgatókönyv volt az új világhoz.

Ténykérdés, hogy a világháborúk jelentősen átalakították a történelem során a világunkat.

Éppen ezért ezek egyfajta eszközök voltak a mindenkori háttérhatalom kezében, hogy úgy manipulálják az erőviszonyokat, ahogyan az nekik kedvez.

Mindvégig az volt az elképzelés, hogy a harmadik világháború fejezi be a globális állam kialakítását.

Ha valakinek van egy globális terve, akkor a globális problémákra globális megoldásokat tud kínálni.

Az első és második világháború esetében teljesen más lett a világ mindkét kataklizma után, és ugyanígy lesz ez a harmadik világháború eljövetele után is.

Egy olyan Új Világrend jön majd létre, mely látszólagos biztonságot ad az embereknek a szabadságukért cserébe. Világkormánya és világhadserege lesz.

Az ISIS a semmiből jött, jól felfegyverzett és finanszírozott, Izrael és az USA pedig első alkalommal nem avatkozott be, várta a megfelelő alkalmat…

Putyint pedig Ukrajnával próbálják sakkban tartani, hogy ne tudjon a Közel-Keleten közbelépni. Minden a hosszú távú terv szerint halad.

Hacsak….

Érdemes végignézni David Icke interjúját, melyben lerántja a leplet a világban zajló folyamatokról.

Elmondja, hogyan zajlott a közelmúltban az ISIS, és egyéb fenyegetések generálása, a káosz megteremtése érdekében, és hogy melyek azok a  folyamatok, szereplők, melyek valójában dróton vannak rángatva a hatalmasságok által.


Mert semmi sem történik véletlenül, mindennek helye van és oka, célja.

A dolgok nem csak úgy történtek az elmúlt két évszázadban, hanem megtervezték őket…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések