A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Weisz Fanni édesanyja: "Szeretném ezt az egész cirkuszt befejezni"

Lénárt Ágnes így reagált lánya szavaira.
"Anya, hagyjál békén!" - mondta a kedd reggeli Mokkában Weisz Fanni. A műsorvezetők arra szerettek volna választ kapni, hogy vajon mi állhat a több éve tartó családi viszály hátterében, mi volt a kiváltó ok, amiért a modell nem beszél az édesanyjával. Erre reagált most Léránt Ágnes a Music Fm ma reggeli rádióadásában Bochkor Gábor műsorában.


Weisz Fanni édesanyja telefonon jelentkezett be Bochkor Gábor reggeli műsorában ma reggel a Music FM-en.

"Mindig nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nyilván egy siket ember egy halló ember mellett érzi biztonságban magát. Amikor megismerkedett Hajmásy Péterrel, mi szeretettel fogadtuk a barátját. Péter nálunk lakott egy évig, az első alkalommal nagyon szimpatikus volt"

- kezdte Léránt Ágnes, aki azt is elmondta, hogy aztán rajtakapta Pétert egy hazugságon. Erre Péter azt mondta, hogy ő ilyen, és ilyen is marad. Ő igazából csak annyit mondott nekik, hogy "szeretnék nagymama lenni, ti pedig dolgozzatok, és csináljátok együtt Fanni dolgait".

Az édesanya ezután reagált a Mokkában elhangzottakra is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
MTAphoto_Studio (@mtaphoto_studio) által megosztott bejegyzés,

Léránt Ágnes azt is elárulta, hogy azért fordult az üggyel a nyilvánosság felé, mert szeretné, ha hármasban meg tudnák beszélni ezt az egészet.

"Ha a Péter tényleg szereti a Fannit, akkor miért nem tudunk leülni hárman?"

- tette fel a kérdést a műsorban az édesanya, aki elmondta azt is, hogy Fanni két és fél éve nem látogatta meg a rákos nagypapáját, és nem beszél a testvérével. A Mokkában elhangzottakra pedig így reagált:

"A szívemet nagyon keresztülszúrta, és próbálom úgy felfogni, hogy ez most nem az a Fanni, akit ismerek."

Azt is hozzátette, hogy bármire nyitott, és most már szeretné ezt az egész cirkuszt befejezni, mert nem ez volt a célja, hogy ezen csámcsogjanak az emberek, és ő tényleg várja annak a jelentkezését, aki le tudja ültetni őket hármasban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Ágnes Léránt (@lerant_agnes) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések