A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valóban kiskorúval létesített orális aktust az a pedagógus, aki egy gimnáziumban és a Magyar Futballakadémián is tanított

Újabb fejezet jött el a gyomorforgató ügyben. 
Tavaly januárban feljelentést tettek, decemberben vádat emeltek, többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás a tanár ellen. A maximális kiszabható büntetés tizenkét év börtön, nagy a tét. A per során több tanú megszólalt, „édes hármasban” történő részvételről (ezt maga a vádlott és exneje is megerősítette korábban), szexért kínált pénzről, zaklatásról beszéltek az érintettek.

Hétfőn hivatalos személy is elmondta véleményét – az igazságügyi szakértő és újabb tanúvallomás meghallgatásával folytatódott a per. A szakember két sértettet vizsgált, de közülük csak egy volt jelen a tárgyaláson, a róla szóló összegzést ismertették. Ő az a diák, aki korábban arról vallott, a tanárral a férfi ingatlanán volt szexuális kapcsolata.

– Számomra egyértelmű, hogy biztosan megtörtént az aktus, csak azok száma és körülményei tisztázatlanok. A fiú által elmondottak viszont nem tűnnek élet- és élményszerűnek – mondta a szakértő. A vizsgálat időpontjában 17 éves fiúról is megdöbbentő dolgokat állapított meg. – A tesztek eredménye alapján inkább a szexuális kíváncsiság, mintsem a tanárától való félelem motiválta. Az eset a sértett értelmi és érzelmi fejlődését nem befolyásolta negatív irányba. A fiú befolyásolható személyiség, s érzelmi kötődése a vádlotthoz egyértelműen feltárható.

Hozzátette, nem állt rendelkezésére a tanár és a sértettek közötti Messenger-beszélgetés, amelyen a vád szerint a pedagógus szexuális tartalmú ajánlatokat tett. Mivel a jelenleg Svájcban dolgozó másik egykori diák nem jelent meg a bíróságon, az ő jellemzését később ismertetik.

Újabb focista vallott a férfi ellen

A feljelentést tevő honvédos focista, valamint szobatársa után újabb egykori MFA-játékos vallott a bíróságon a tanár ellen. A fiú szerint a pedagógus őt is üzenetekkel bombázta 2015 tavaszán, amelyek „poénos külsőbe öltöztetett szexuális ajánlatok voltak”. A diák állítólag ezt előbb édesanyjának, majd a kollégiuma vezetőjének is jelezte, de akkor még nem lett ügy a dologból, később értesült arról, hogy már korábban is érkezett hasonló panasz a tanárra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések