A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra egymásra talált Majka és Dundika

Kiderült, mi történt.
Dundika és Majka már nyolc éve együtt vannak, és a mai napig jól működik a kapcsolatuk, de nemrég újra fellángolt köztük a szerelem. Jó példa arra, hogyan lehet egy kapcsolatot fellendíteni. Egyikük sem szeretné, hogy azért mert két gyermekük született a kapcsolatuk ellaposodjon. Ők tettek is érte.

Amióta megszületettek a gyerekeik nem voltak kettesben hosszabb időre távol tőlük. Most azonban megtették és  azóta mintha kicserélték volna őket. Svájcban romantikáztak és a népszerű zenész-műsorvezető ötlete volt, hogy ne tengerpaton henyélős nyaralást válasszanak, hanem aktívat. Rengeteget kirándultak, túráztak és újra egymása találtak. Fiaikkkal persze naponta beszéltek, de senki mással, csak egymásra figyeltek, még a telefonjaikat is kikapcsolták. Ismerőseik szerint is újra álompár lettek, dúl a szerelem köztük. Nem csoda, ha úgy érzik, szeretnének harmadik gyereket is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések