A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokk! Márki-Zay így mentegeti az erőszakoló afgán migránst

Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester álhírnek nevezte hogy Sarhadi Bilal Ahmad afgán migráns megerőszakolt egy fiatal nőt Budapesten. A támadás után a menekülő férfit egyébként Ausztriában fogták el.
„Megkérdezném azt is egyébként, most a napokban volt, lehet, hogy teljesen álhír volt, lehetséges, hogy egy afgán fiatalember megerőszakolt valakit egy pesti szórakozóhelyen, ott, én nem tudom most eldönteni, egyáltalán nyitva volt-e ez a szórakozóhely, mert most már ilyen kérdések is felmerültek, hogy létezett-e” – fogalmazott a vásárhelyi közgyűlés szeptember 14-i ülésén Márki-Zay Péter polgármester a migrációról szóló vitában, írja a Promenád.hu.


A férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szeptember 9-én megerőszakolt egy 21 éves magyar légiutas-kísérőt egy budapesti kebabozóban.

Tette után Bilal Ahmad S. Ausztriába szökött, az osztrák rendőrök Linz közelében fogták el szeptember 10-én, így most kiadatási őrizetben várja, hogy átadják a magyar hatóságoknak. A rendőrség később kétrendbeli szeméremsértéssel is meggyanúsította.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések