A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sargentini hűségesküt tett Soros Györgynek és hálózatának

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy Judith Sargentini biztos helyet foglal el a Soros György európai parlamentbeli megbízható szövetségeseinek listáján, ugyanis a Magyarország ellen igaztalan támadást intéző holland politikus hűségesküt tett Soros Györgynek és hálózatának mielőtt európai parlamenti képviselő lett. Sargentini szerves része a Soros-birodalomnak, aki már majdhogynem szimbiózisban él a hálózat tagjaival – írja az Origo.
Szükség is van a szoros kapcsolatra, hiszen Soros-katonái mind az Európai Parlamentben, mind pedig idehaza maximálisan támogatták minden megnyilvánulásukban a hazug jelentés megszületését, majd annak megszavazását.

Sargentini minden energiájával azon dolgozott az Európai Parlamentben, hogy végrehajtassa Soros elmebeteg elképzelését, és elárasszák Európát a bevándorlók. Már 2015 elején a kötelező kvótákért kardoskodott, a bevándorlás és a népességcsere pozitív hatásairól beszélt és rendkívül ingerült volt, hogy nem valósult meg végül a nagy terv, és az országok nem alkalmazták a kvótát – írja a lap. Így nem kell nagy képzelőtehetség, hogy rájöjjünk,  a Magyarország elleni támadás Soros György bosszúja hazánkon a határozott migrációs politika miatt.

A holland politikus jó kapcsolatát a Soros-szervezetekkel mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy néhány nappal a hazug jelentésének a parlamenti vitáját megelőzően összeült egyeztetni a hazai Soros-hálózat jeles képviselőivel, így a Helsinki Bizottság magyar tagjával, Pardavi Mártával, aki egyben a PILnet (Public Interest Law Institute) Alapítvány kuratóriumi tagja is.

Sargentini már 2014-ben hűségesküt tett Sorosnak, hiszen a jelentés szellemi szerzője a fenti nyilatkozatban megfogadta, hogy a Transparency International NL érdekeit és iránymutatásait fogja szolgálni 2019-ig az EP-ben. Nos, ezek után érdemes megnézzük, hogy milyen további egyértelmű jelei vannak annak, hogy Sargentini ezer szálon köthető a spekuláns álfilantróphoz és embereihez, és amely alátámasztja, hogy a Sargentini-jelentés semmi más, mint Soros György bosszúja Magyarországon – írja az Origo.

Nem meglepő módon, Sargentini is szerepel Soros György megbízható szövetségeseinek a listáján. Az Open Society által kibocsátott dokumentum 77. oldalán található a Magyarországot szívből gyűlölő holland szélsőliberális politikus, akiről így ír a dokumentum: „Aktivista és fejlesztési tanácsadó; aktív különböző ifjúsági és a fejlődéshez kapcsolódó szervezetekben 1995 óta; tanácsos (1999-2009); EP-képviselő 2009 óta; az Európai Parlament dél-afrikai küldöttségének alelnöke (2009-2014), érdeklődik a polgári szabadságjogok; emberi jogok; az összes kisebbség jogai; a nemzetközi fejlődés; az afrikai, karibi térség és a csendes-óceáni országok iránt, az EU-Dél-Afrika kapcsolatok; és az emberi jogok iránt a világban.”

Vélhetően ezért is esett rá a főnök, Soros György választása: itt egy elvakult liberális, aki politikai tehetség híján van, nincs nagy jövője, így rábízhatta ezt a piszkos munkát. Aztán, majd ha keresztülvitte a dolgot, akkor visszalépteti. Hát így is lett. Sargentini bejelentette a ciklus kitöltése utáni visszavonulását.

Az Origo összeszedte azoknak az EP környékén mozgó Soros-ügynökök névsorát is, akik a hazug jelentés elfogadása után egyértelműen kiléptek a fényre, hiszen egyikük sem tudta magában tartani a kitörő örömöt, ami Magyarország megbüntetése miatt tört elő belőlük.
  • Nem kellett sokat várni, és a Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő SCHLEIN Elena Ethel (S & D) dicsérte Sargentinit Magyarország megbüntetése kapcsán.
  • Bart Staes (Zöldek) szintén magasztalta Sargentinit kiváló munkája miatt.
  • Pierro Fassino, exkommunista olasz politikus is Magyarország elítélésén lelkendezett.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Jean Lambert (Zöldek) is jól megdicsérte Sargentinit Magyarország megbélyegzése miatt.
  • A szintén Soros lobbilistáján szereplő Angelika Milner (ALDE) dicséri Sargentinit Magyarország megbüntetése kapcsán.
  • Marco Affronte a Zöldek részéről is gratulált Sargentininek.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Monica Macovei (EPP) is örömködött a Sargentini-jelentés elfogadásán, és ha már így alakult megzsarolta a román kormányt a Twitter-oldalán.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Pablo Iglesias (GUE/NGL) sem tudta magában tartani az örömét, hogy megbélyegezték Magyarországot.
  • A szintén Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Tonino Picula (S & D) is lelkendezett Magyarország megbüntetése kapcsán.

Fontos azt is megemlíteni, hogy valamennyi, hazai Soros-szervezet üdvözölte a múlt szerdai gyalázatos döntést a Transparencytől az Amnesty Internationalig. Így látható, hogy a Soros-ügynök Sargentini és elvbarátai együtt harcoltak a “sikerért”, most pedig együtt örvendeznek a “nagyszerű” eredménynek – írja a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések