A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Özönlenek! Megdöbbentő videó a Balkánról. Ezután mondjátok idióták, hogy csak Orbán által kitalált álprobléma!

Boszniai oldalak tettek közzé egy videót arról, hogyan vonulnak a migránsok az egyik legveszélyesebb útvonalon Európában – írja a Serbia Insaj blog
A videón látszik, ahogy százával próbálnak a boszniai hegyi ösvényeken Horvátországba jutni a migránsok. Egy kerékpáros testkamerája rögzítette a szokatlan túrázó csoportot.

A Boszniából érkező hírek eddig is elég aggasztóak voltak, nem egy balesetről számoltak be a szarajevói lapok az utóbbi időben: szakadékba zuhant, kőomlás alatt rekedt migránsokról szóló történetek heti rendszerességgel jelennek meg


A horvátok az utóbbi időben a megnövekedett forgalom miatt jobban őrzik a határt, ez lehet az oka annak, hogy a migránsok a hegyeken át próbálnak az EU területére jutni.

A tél közeledtével ez az eleve nem veszélytelen vállalkozás még sokkal rizikósabbá fog válni – idézi a Serbia Insajd a horvát Jutarnji.hr hírportál cikkét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések