A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyílt levél a Sargentini-jelentést megszavazó hazaárulóknak: Adják le a személyi igazolványaikat és takarodjanak innen

Nem tisztelt Ujhelyi, Niedermüller, Jávor, Szanyi és a több EP-s gazember képviselő, aki megszavazta a jelentést!
Először is: volt egy kérésünk Önökhöz, aminek nem tettek eleget. Nem adták le a belügyminiszternek a személyi igazolványaikat. De segítünk, újra megadjuk a Belügyminisztérium címét:

Belügyminisztérium. Székhely: 1051 Budapest, József Attila utca 2-4. 

Továbbá szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy cselekedetükért Önök a hatályos törvények szerint legalább 10 év börtönre ítélhetők, amennyiben feljelentés  / eljárás indul Önök ellen.

Íme:

A 2012. évi C. törvény a hazaárulásról a 258. §-ban – a korábbi szabályozással lényegében azonos módon – a következőket rendeli:

  • Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  • A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
  • a) súlyos hátrányt okozva
  • b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
  • c) háború idején vagy
  • d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el
  • Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Amennyiben szeretnék a feljelentést és a börtönt elkerülni, első felszólításunknak tegyenek eleget: adják le személyi igazolványaikat, majd ezt követően hagyják el Magyarország területét (ha nem tartózkodnak itt, kerüljék el hazánkat.).
Köszönjük! – A Minden Szó szerkesztő Csapata

Hé Sargentini! 5,5 millió magyar a kormány migrációs politikája mellett a 8 millió választóból!

Hiába fogadta el az Európai Parlament a héten a Sargentini-jelentést, a magyar választók kétharmados többsége továbbra is támogatja a kormány migrációs politikáját – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készített közvélemény-kutatásából. A 2015. szeptember 15-én létesített határzár felállításának harmadik évfordulóján hat és fél millió magyar jó döntésnek tartja a kerítést, a kvótákat pedig még ennél is többen utasítják el.

A Nézőpont Intézet felmérése lényegé­ben így foglalható össze: a kormány migrációs politikájának támogatottsága három éve kiemelkedően magas szinten stabilizálódott. Más szóval a 2016-os népszavazási kérdést ille­tően még mindig egységesnek mondható a választókorú magyar népesség álláspontja.
A megkérdezettek 86 százaléka nem támogatja, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül telepítsen be Magyarországra nem magyar állampolgárságú személyeket, ellenkező véleményen mindössze 7 százalék van. A kvótaellenesek aránya állandónak mondható, a referendum óta folyamatosan 80 százalék felett van.

A menekültek kötelező betelepítésének támogatottsága Budapesten 14 százalék, azonban minden más társadalmi csoportban (a nemet, az életkort, az iskolai végzettséget és a településtípust vizsgálva) egytized alatt marad a kvóták támogatóinak hányada.

Az immáron három éve álló határkerítés felépítésével a megkérdezettek 56 százaléka teljes mértékben, 26 százaléka pedig inkább egyetért, tehát 82 százalék a kormánnyal azonos állás­pontot képvisel.

Ez azt jelenti, hogy a nyolcmilliós választókorú népességből 6,5 millió embert maga mögött tudhat a kormány ebben a kérdésben. 2015 nyarán ugyanez az arány még 50 és 60 százalék között ingadozott. Az őszi kerítés­építés heteiben emelkedett 70, majd azt követően 80 százalék fölé, azóta pedig ezen a szinten van.

A Fidesz–KDNP szimpatizánsainak 97 százaléka támogatja a kerítést, de a jobbikosok 94, és még a baloldaliak 57 százaléka is egyetért a határzár szükségességével. Összességében az ellenzéki pártok szavazóinak közel 70, az ismeretlen pártpreferenciájúak 80 százaléka osztja a kormány álláspontját ebben a kérdésben.

A kormány határpolitikájával a választók háromtizede nagyon, további 38 százaléka pedig inkább elégedett, összességében tehát a lakosság bő kétharmada a kabinet mögött áll ebben a kérdésben.

Vagyis nyolcmillióból 5,5 millió ember támogatja a kormánypártok migrációs politikáját. Az inkább elégedetlenek aránya 16, míg a nagyon elégedetleneké 10 százalék. Az elégedetlenek tábora is két részre oszlik, egyik fele túl kevésnek, a másik fele túl soknak tartja az eddigi lépéseket, derül ki egy másik kérdésre adott válaszokból.

A kormány eddigi, illegális határátlépésekkel szembeni intézkedéseit a válaszadók 66 százaléka megfelelőnek tartja, 12 százalék gondolja úgy, hogy túl keveset tett a magyar vezetés a határok védelméért, míg 14 százalék azoknak az aránya, akik túl szigorúnak tartják az eddigi lépéseket. Az első elégedetlen csoportban a Jobbik-szimpatizánsok, míg az utóbbiban a különböző baloldali pártok szavazói dominálnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések