A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az újabb migránshullám. Megkongatták a vészharangot a görögök

Miközben a hazug magyar ellenzék, azt szajkózza, hogy már nincs is menekült probléma és szinte megállt a bevándorlás, a görögök vészjelzést adtak le:
Tumultus a leszboszi menekülttáborban. Menekültek újabb hullámát jelentette a görög bevándorlási minisztérium – írja az Euronews.

A görög hatóságok megerősítették, hogy idén nyáron kétszer annyian kértek menedéket a szigetvilágban, mint tavaly ilyenkor.


Leszboszon a helyzet gyakorlatilag kezelhetetlen vált. Ezt 19 segélyszervezet is megerősítette, és azonnali beavatkozást kér a görög kormánytól mondván, hogyMoriában most lehetetlen emberhez méltó életet élni.

Az illetékes miniszter, Dimitrisz Vlicasz arról is beszélt egy rádióinterjúban, hogy hiába viszik tovább az embereket a kontinensre, még többen érkeznek a helyükre; a Moria menekülttáborból, amely Leszboszon van, 3500 menekültet átvittek a szárazföldre, és eközben újabb ötezer ember ért partot Leszboszon Törökország felől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések