A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem hiszel a szemednek! Ekkora a mindenórás Kulcsár Edina babapocakja

Fotó!
Bár a pontos napot nem árulta el, az utóbbi hetek képeiből és posztjaiból jól látszik: Kulcsár Edina kisfia már bármelyik pillanatban megszülethet. Pocakja pedig ennek megfelelően igen szépen gömbölyödik, amit ismét megosztott a rajongóival. A kép alá írt szöveg pedig megerősíti amit sejtünk: bizony bármikor megszülethet már a kis Medox.

"Nem lehet szavakba önteni mennyire meghat, hogy velünk együtt ilyen sokan várjátok a kisfiunk érkezését. Sokan kérdezitek, mikor jön a baba. Több hónappal ezelőtt és azóta folyamatosan kommentek formájában is leírtam már, hogy ezt az egyet szeretnénk meghagyni magunknak, bár azt gondolom, hogy teljesen mindegy mikorra van kiírva az anyuka... A gyerekek mindig akkor jönnek, amikor nekik kedvük támad! Mivel még soha nem szültem, fogalmam sincs hogy fogom magam érezni, így azt sem tudom, hogy mennyire lesz energiám veletek megosztani a nagy hírt. Viszont van nekem egy csodálatos anyukám és egy fantasztikus férjem! Lehet, hogy az ő oldalukon hamarabb fogtok tudni majd informálódni Medox érkezéséről" - írta a képhez.

Nem lehet szavakba önteni mennyire meghat, hogy velünk együtt ilyen sokan várjátok a kisfiunk érkezését.🙈💙 . 👉❓Sokan kérdezitek, mikor jön a baba. Több hónappal ezelőtt és azóta folyamatosan kommentek formájában is leírtam már, hogy ezt az egyet szeretnénk meghagyni magunknak😇, bár azt gondolom, hogy teljesen mindegy mikorra van kiírva az anyuka... A gyerekek mindig akkor jönnek, amikor nekik kedvük támad!🤷🏻‍♀️😄 . 👉Mivel még soha nem szültem, fogalmam sincs hogy fogom magam érezni, így azt sem tudom, hogy mennyire lesz energiám veletek megosztani a nagy hírt.🙈 Viszont van nekem egy csodálatos anyukám és egy fantasztikus férjem!😊 Lehet, hogy az ő oldalukon hamarabb fogtok tudni majd informálódni Medox érkezéséről, így ha nagyon naprakészek szeretnétek lenni, azt tudom javasolni, hogy kövessétek őket is és kapcsoljátok be az értesítéseket. ( Erről csinálok mystoryt😊) Egyébként is elég sok kép készül rólam/rólunk, ami nem feltétlenül az én oldalamon jelenik meg, így ha több tartalmat szeretnétek látni, akkor mindenképp érdemes őket is követni.😇 . 👉 @krisztinajakab_photography 💕 👉 @csut.i ❤️ 😘🤗 #anyukamfotozta #babatvarok #aligvarom #kisfiamlesz #hrvt
Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések