A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő dolgokat derített ki a rendőrség az afgán erőszakolóról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi Sarhadi Bilal Ahmadot.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az afgán férfi 1-jén éjjel a Dohány utcában, illetve június 20-án a hajnali órákban szintén a Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szexuális kényszerítés mellett, további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi az afgán férfit, Sarhadi Bilal Ahmadot. 

Ahogy arról beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság szexuális kényszerítés bűntett miatt indított nyomozást Sarhadi Bilal Ahmaddal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján ugyanis a menekült státuszú 18 éves afgán férfi 2018. szeptember 9-én 3 óra körül Budapest V. kerületében, egy gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt.

A rendőrség ezért kéri, hogy aki a képen látható Sarhadi Bilal Ahmadot felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések