A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lefejezte a saját gyerekét s most teszi a hülyét a börtönben a pásztói nő

A csecsemője lefejezéséért börtönben ülő nő teljesen összeomlott.
A pásztói anyát, H. Mónikát januárban vette őrizetbe a rendőrség, azzal vádolják: lefejezte újszülött kisfiát, majd a testrészeit elrejtette a településen. A Borsnak nyilatkozott a feltételezett gyilkos élettársa, N. János, aki nemrégiben járt a nőnél a börtönben. A férfi hónapok óta várt már arra, hogy végre beszélhessen két közös gyermeke anyjával, aki tagadja a vádakat. Azonban nem járt sok sikerrel, állítása szerint Mónika teljesen összeomlott:
"Próbáltam feltenni neki a kérdéseimet, de nem beszélt, csak sírt. Nagyon összeropppant, alig szól, szinte alig lehet vele kommunikálni. A gyerekei hiányoznak neki" - kezdte a férfi.
A három kisfiút az eset után Jánostól is elvették - közülük a legidősebb Mónika előző kapcsolatából született. A gondoktól gyötört férfi célja, hogy minél hamarabb visszaszerezze őket.
"Minden erőmmel azon vagyok, hogy megoldódjon a lakhatási problémám, és akkor visszakaphatom őket" - folytatta.
Ennek ellenére a János igyekszik minél több időt velük tölteni, ugyanakkor még mindig nem vallotta be, mivel vádolják anyjukat. A két nagyobbik gyerek valószínűleg sejtheti, mi is történik körülöttük, de a legkisebbnek fogalma sincs semmiről, amit a férfi jobbnak is lát:
"Már nem is kérdez az anyja felől, mintha nem is emlékezne rá."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések