A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csővel erőszakolt meg egy 7 éves kislányt az alkoholista férfi, akit otthon várt a terhes felesége

Hosszú időn át az életéért harcolt az a 7 éves indiai kislány, akit csővel erőszakolt meg egy 21 éves férfi Új-Delhiben.
A férfi egy csővel erőszakolta meg a kislányt, majd csokit és 10 rúpiát adott neki, hogy hallgasson. A lány a sérülésektől erősen vérezett, sürgősen ellátásra lett volna szüksége.

Mikor az édesanyja megtalálta, a kislány egy ruhát szorított a hasához, látszott, hogy pokoli kínokon ment keresztül.

A 21 éves férfit letartóztatták, valószínűleg halálbüntetés vár rá, ugyanis a legújabb törvények szerint ez a büntetés vár Indiában azokra a személyekre akik nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekményt követnek el.

Swati Maliwal a delhi Női Bizottság elnöke azt nyilatkozta: "Nem lehet leírni a fájdalmat, amit a kislány átélhetett. Alultáplált, és hosszú küzdelmen van túl. Mindent meg fogunk tenni, hogy segítsük a jogi harcban, hogy halálbüntetéssel sújtsák az elkövetőt, és segítsük a kislány rehabilitációját."

A 21 éves férfit családja kitagadta, az édesanyja azt nyilatkozta, hogy igazságot kell szolgáltatni a kislánynak. A vádlott terhes felesége azt mondta, hogy sokat vitatkoztak a férfi alkoholizmusa miatt, de sosem gondolta, hogy képes lenne ilyesmire.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések