A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

LeBron James nem Hollywood miatt igazolt Los Angelesbe

A háromszoros NBA-bajnok LeBron James júliusban karrierje során immár másodszorra hagyta el a Cleveland Cavaliers csapatát, ezúttal azért, hogy négy évig, 154 millió dollárért cserébe a Los Angeles Lakerst erősítse.
Jamest négyszer választották az NBA legértékesebb játékosának, mostani váltása után azonban sokan megkérdőjelezték, hogy valóban szakmai indokok miatt költözik-e Los Angelesbe, vagy pedig azért, hogy közelebbről felügyelhesse a Hollywoodban futó számos televíziós és filmes projektjét.

Az NBA hétfői médianapján James újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, hogy a döntésében kizárólag a családja és a Lakers játszott szerepet.
Kosárlabdázó vagyok. Játszom a labdával. Ezt csinálom. Ami az üzleti ügyeket illeti, azok már jóval az én ideköltözésem előtt is remekül működtek.
Jamest megkérdezték új csapata bajnoki esélyeiről is, mivel a Los Angeles Lakers legutoljára 2010-ben jutott döntőbe. A kétszeres olimpiai bajnok elmondta, hogy még hosszú út áll előttük, amíg felvehetik a versenyt a Golden State Warriorsszal, ezért most arra kell koncentrálniuk, hogy mindent megtegyenek, ami ahhoz szükséges, hogy minden nap jobbá és jobbá váljanak.

A klasszis azt is megosztotta a sajtóval, hogy nagyon izgatott, amiért egy olyan csapatban játszhat, amelynek mezét korábban Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar vagy éppen Shaquille O`Neal is viselte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések