A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kivégezték a pláza mellett a jól menő magyar vállalkozót

Hajnali találkozóra csalhatta el gyilkosa V. Lászlót, aki a Pólus Center melletti Szilas patak bozótos részénél parkolta le Mercedesét. Később egy kutyasétáltató talált rá a férfi vérbe fagyott holttestére.
Üzleti vita, esetleg személyes konfliktus áll a rejtélyes rákospalotai gyilkosság hátterében? Korai találgatni, a rendőrség forró nyomon keresi a tettest, és a helyszínről származó információink szerint nem kizárható, hogy konkrét elképzeléseik vannak az elkövető kilétét illetően.

Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó, 49 éves V. László holttestére csütörtökön kora reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a Szilas patak melletti bokros, fás területen. A bozótos néhány száz méterre esik a Pólus Center parkolójától. A környéket tegnap ellepték a helyszínelő rendőrök, V. László Mercedesét és a kocsi közelében heverő holttestet is körbeparavánozták a kíváncsi tekintetek elől. Úgy tudjuk, hogy a vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, ami arra utal, hogy a férfit már a kocsiban megsebesíthették. Információink szerint több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte a férfit. V. Lászlónak talán még maradt ereje arra, hogy ki­meneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett és nem kegyelmezett neki.

A környékbeliek szerint a parkolóban gyakran köttetnek „furcsa üzletek”, korábban gyengén volt bekamerázva a környék, a patak mentén pedig nyilvánvalóan egyáltalán nincsenek kamerák. A gyilkos épp ezért csalhatta ide áldozatát, a vérfürdőnek a hajnali sötétségben aligha lehetett szemtanúja. Olyanok feltűnésében azonban reménykedhetnek a rendőrök, akik hallottak valamit az eseményekből. A környéken ugyanis sok a hajléktalan, úgy tudjuk, hogy a nyomozók többeket meghallgattak közülük.

V. László egy Pest megyei településen lakott, az ingatlanközvetítő vállalkozó neve mellett egy zuglói iroda van megjelölve irodája telephelyeként az interneten. A Bors járt a megadott címen, iroda helyett azonban csak egy elhanyagolt épületre talált. Az utcabeliek azt mondták, csak egy asszonyt láttak odajárni, férfira egyáltalán nem emlékeznek. A rendőrség tegnap szűkszavúan nyilatkozott a gyilkosságról. A BRFK közleményében mindössze a tett elkövetésének helyszínét jelölték meg, és rögzítették: emberölés ügyében indítottak nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések