A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kínosan magyarázkodnak Gyurcsányék, hogy miért bukott meg a kormánybuktatás

Vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot – magyarázta a Zoom.hu-nak Gréczy Zsolt pártszóvivő, miért is szakadt hírtelen véget a Demokratikus Koalíció háromnaposra tervezett gigademonstrációja.
A portál Gréczy Zsolttól megtudta, “vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot”. A DK szóvivője ugyanakkor megnyugtatta a feltüzelt Gyurcsány-szimpatizánsokat, hogy „a pénteki, szegedi demonstráció a rákövetkező napokban újabb vidéki nagyvárosokban folytatódik, és természetesen – mások mellett – mindenhol felszólal a pártelnök”.

Ismert, a Magyarországot lejárató Sargentini-jelentés kétes eredményétől megittasult Gyurcsány Ferenc korábbi Facebook-videóján forradalmi hevületben szólította fel a cselekvésre szimpatizánsait. Időközben a többnaposra tervezett Kossuth téri tüntetés váratlanul abbamaradt. A DK a Facebook-oldalán közben maga is közzétett egy közleményt, miszerint a mai napon Budapesten már nem lesz tüntetés, hogy holnap már Szegeden tüntethessünk az európai Magyarországért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések