A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karda Bea igéző szépség volt fiatalon - Ritkán látott fotókon az énekesnő

Te felismernéd fiatalkori fotóin Karda Beát?
Karda Bea még csak kislány volt, amikor már a Fészek Klub színpadán énekelt. Hamar rájött, hogy belőle énekesnő lesz. A zene szeretete azért is volt nála nagyon erős, mivel édesapja, Karda Tibor zongoristaművész volt. Nemcsak az éneklés, hanem a tánc is közel állt a szívéhez, dzsesszbalettet és modern akrobatikát is tanult. Énekesi karrierjének első jelentős mérföldköve az 1967-es Táncdalfesztivál volt, ahol elénekelte a Csuda jó fej című dalt.

Később, a 60-as és 70-es években számos kislemezt adott ki, 1978 és 1988 között pedig rendszeresen fellépett Berlinben, ahol német zeneszerzők és szövegírók számait adta elő. A szeptemberben 68. születésnapját ünneplő énekesnőért rajongtak a férfiak fiatalkorában, de ez nem is csoda, mivel ő volt az ország egyik legszebb énekesnője.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen igéző szépség volt Karda Bea fiatalon.
Karda Bea igéző szépség volt fiatalon, a közösségi oldalán is oszt meg rendszeresen retró fotókat magáról, amit imádnak a rajongói. Ehhez a képéhez valaki ezt írta: "szép voltál, és szép is maradtál".
Ez a kép 1978-ban készült róla, itt még csak 28 esztendős volt a népszerű énekesnő. Karda Bea ezen a fotón igazi bombázó volt.
Karda Bea volt az ideális nő: csodás arca volt és tökéletes, párducteste, biztosan rengeteg férfi rajongott érte.
Karda Beáta a hetvenes években már befutott énekesnő volt, az 1967-es Táncdalfesztiválon fedezték fel őt.
Karda Beáta erre a régi képére is kapta a pozitív visszajelzéseket a rajongóitól: "juj, de aranyos és gyönyörű" - írta neki valaki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések