A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Romákkal verette agyon a barátnője előtt a badacsonyi borászt a konkurencia

Halálra rugdostak egy férfit Badacsonyban péntek éjszaka. A verekedés azért tört ki, mert egy autó a behajtani tilos tábla ellenére be akart fordulni a legközelebbi utcába, a parkolóhelyet azonban fiatalok állták el.
A TV2 hírműsora, a Tények úgy tudja, az áldozat barátnője végignézte, ahogy agyonverik a párját.

A hírműsornak egy szemtanú azt mondta, a sofőr – aki a tilos jelzés ellenére akart behajtani az utcába – és egyik társa kiszálltak az autóból, odaléptek a fiatalokhoz, majd az egyik férfit megragadva ütni, rugdosni kezdték.

Még akkor is verték, amikor már a földön feküdt.

Nem sokkal a verekedés után arra sétált egyorvos és egy ápoló, akik próbálták ugyan újraélesztenia férfit, de már nem tudták megmenteni az életét.


A tapolcai esetkocsit indították a helyszínre. A kiérkező mentők átvették az újraélesztést, de sajnos már mi sem tudtuk megmenteni az illető életét– mondta Orosz Péter, az OMSZ regionális kommunikációs munkatársa.

Mindeközben a közösségi portálon szólalt meg az egyik biztonsági őr, és leírta, hogy sajnos a tragédiát már nem tudták megakadályozni, öten voltak a biztonságiak és kettő kopaszra nyírt romát sikerült lefogniuk, majd átadniuk a rendőröknek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések