A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gender kudarc! Rengeteg nemi identitást vesztett fiatalt erőszakolnak meg

Tovább gyűrűzik a genderőrület. A rendőrségi kimutatások szerint az uniszex öltözők váltak a szexuális bűncselekmények legújabb terepévé.
A brit Daily Mail szerint az Egyesült Királyságban a tavaly bejelentett, szabadidős központokhoz köthető 134 atrocitás 90 százaléka uniszex öltözőben történt.

A Sunday Times közzétette, hogy Londonban 2017 és 2018 között 120 panasz érkezett az uniszex öltözőkben elkövetett zaklatásokról, szemben a nemek szerint elkülönített öltözőkkel, ahol mindössze 14 esetről számoltak be.
<

A statisztikák azt mutatják, hogy a koedukált öltözőkabinok valódi veszélyt jelentenek, különösen a fiatal lányok és a nők számára.

A sok panasz között találhatunk olyat, hogy például egy férfi titokban filmezte a lányokat öltözés közben. Akadt, aki két 14 éves lányt vett fel a válaszfalak közé rejtett mobiltelefonjával.

A probléma a börtönökben sem ismeretlen. Többen magukat transzgendernek vallva kerülnek be női börtönökbe, a nők ezáltal pedig a szexuális zaklatások prédájává válnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések