A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európai Uniós hozzájárulással, tudatosan mérgezik a citromhéjjal a magyar embereket

Egy mai hír hallatán az alábbi nyílt levelet küldtem a Nébih-nek.
Az imént hallottam a híradóban, hogy tilos a citrom héját megenni, mert olyan vegyszerekkel van kezelve, amely már kis mértékben is súlyos egészségkárosodást, többek között rákot okozhat.

Mindez Uniós hozzájárulással, mivel így tovább eltartható a citrom és egyéb citrusfélék.

Ez tudatos mérgezés, ha egy kicsit is ismerik a magyar étkezési szokásokat. A citromot sokan- többek között mi is-  direkt a héjáért veszik, szükséges az íze bizonyos süteményekhez, citromtortához.

Állítólag megoldott a probléma, mert mindezt fel kellene tüntetni a boltok értékesítési helyein. Megvallom őszintén, én még soha sehol nem láttam ilyen kiírást, és egyébként sem oldja meg az alapproblémát.

Tudnak egyáltalán olyan helyet, gyártót, kereskedőt mondani, ahol vegyszermentes, ehető héjú citrom, és narancs kapható? Tudniillik a randa magyarja még a narancs héját is fel szokta használni.

Tisztelettel várom válaszukat, egyben közlöm, hogy jelen levelem közzé teszem a facebookon is. Természetesen a válaszukat is közzé fogom tenni.

Üdvözlettel: 
Szűcs Tibor (a Napi Újság olvasója) egy ritka citrom, ámde sűrűbb narancsfogyasztó, aki ráadásul még a citromtortát is szereti. Ezek után szeretné!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések