Hirdessen itt

Az AFD vezető megmondta, hogy Orbán helyett ki az, aki a legnagyobb veszélyt jelenti Európára

Az AfD társelnöke szerint a Sargentini-jelentés elfogadása egy újabb kísérlet arra, hogy megbüntessék Magyarországot, amiért az ellenállt Brüsszel bevándorláspárti politikájának.
Alice Weidel a közösségi oldalán állt ki a magyar emberek és Orbán Viktor miniszterelnök mellett, mivel szavai szerint Lengyelország után Magyarország ellen is egy átlátszó kísérlet zajlik az Európai Unió részéről, hogy megbüntessék határozott álláspontja miatt, melyet Brüsszel felelőtlen „menekültpolitikájával” szemben tanúsított.

Nem Orbán politikája – mely következetesen képviseli az országának és a magyar népnek az érdekeit – jelent fenyegetést a demokráciára, hanem az Európai Parlament és az uniós bürokraták ideológiai előírásai”– írta Facebook-bejegyzésében Németország legnagyobb ellenzéki pártjának, az Alternatíva Németországnak (AfD) a társelnöke.

A német politikus szerint bárki, aki ilyen módon próbálja megfélemlíteni és fegyelmezni egy tagállam demokratikusan megválasztott kormányát, annak nem kell meglepődnie azon, ha az Európai Unió elfogadottsága továbbra is csökken.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések