A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Akik igennel szavaznak a Sargentini-jelentésre azok hazaárulók"

Ifjabb Lomnici Zoltán úgy véli, hogy az a magyar, aki igennel szavaz a Sargentini jelentésre az hazaáruló. Szerinte nem a kormánynak vagy a kormánytagoknak lesz rosszabb ha megszavazzák a jelentést, hanem a magyar embereknek.
Az MSZP igennel szavaz a Sargentini-sejtésre. A döntést az MSZP elnöksége hozta meg hétfőn, a Sopronba kihelyezett zárt ülésén. Korábban Szanyi Tibor – aki az MSZP legjózanabb politikusa ezek szerint – azt javasolta, hogy a párt tartózkodjon a szavazáskor, Ujhelyi azonban, úgy tűnik, hazafias kötelességnek tartja a hazaárulást.

Választmányi ülést tartott az MSZP a hétvégén a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban. Ujhelyi István parancsba adta, hogy a pártnak igennel kell szavaznia, az elnökség pedig ebben támogatta.

Legyenek itt név szerint:
1. 🙈 Tóth Bertalan,
2. 🙈 Szakács László,
3. 🙈 Hegyi Gyula,
4. 🙈 Komjáthi Imre,
5. 🙈 Aranyos Gábor,
6. 🙈 Bárány Balázs,
7. 🙈 Murányi Ibolya,
8. 🙈 Gurmai Zita,
9. 🙈 Harangozó Gábor,
10. 🙈 Tóth Csaba,
11. 🙈 Tüttő Kata,
12. 🙈 Varga László

Szanyi Tibor EP-képviselő azt javasolta, hogy az MSZP-nek tartózkodnia kellene a szavazáskor, a mai Sopronban tartott elnökségi ülésen azonban az MSZP úgy döntött, az Orbán-kormányt úgy kívánják megdönteni, hogy elősegítik az uniós atombomba ledobását, hogy utána a romok felett megjelenhessenek kidolgozott elméleteikkel.

Rossz hír az MSZP nem túl barázdált agyú elnöksége számára, hogy az „atombomba” metafora nem a pusztításra utal, hanem arra, hogy képtelenség ledobni. Túl sok fék és ellensúly akadályozza.

De legalább megint kiállították magukról a hazaáruló bizonyítványát, akik mindenre hajlandóak lennének egy kis hatalomért cserébe, ám még ahhoz is ostobák, hogy a realitásokkal tisztában legyenek.

Délelőtt Szakács László alelnök még arról beszélt az ATV-ben, hogy bár a Sargentini-jelentéssel egyetértenek, mégis nagy viták várhatók ma délután az elnökségben, hogy megszavazzák-e az európai képviselők vagy sem, mert utána a fideszes média hazaárulózhatná őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések