A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A végső leleplezés! Nem a magyar kormány, hanem Soros civiljei és Sargentini hazudik

Ha a magyar embereken múlna, még a rezsit se biztos, hogy ki tudná fizetni egyik-másik, a Soros-hálózathoz tartozó, vagy a hálózattal szoros kapcsolatban álló “civil szervezet” – derült ki a NAV beszámolójából. Az adóhatóság néhány napja tett közzé egy listát a különböző egyesületek, alapítványok támogatottságáról.
E szerint például a Sargentini-jelentésben, mint forrás meghivatkozott Transvanilla Transznemű Egyesület számára mindössze 35-en ajánlották fel adójuk 1 %-át, összesen 0,14 millió forintot. A harcos feministák Patent nevű alakulata is hasonlóan mély társadalmi beágyazottsággal, 41 fős támogatói körrel rendelkezik.

A legszánalmasabb viszont a zárt ajtós polgári engedetlenségi képzéséről elhíresült Civil Kollégium Alapítvány a maga 17 fős táborával. Csak az összehasonlítás kedvéért: a három szervezet együttes támogatottsága alig haladja meg a monarchiás bélyeggel ellátott téglák rajongóiét (86 fő).

Figyelemre méltó továbbá, hogy a Menedék – Migránsokat Segítő Alapítvány is mindössze 1,3 millió forintot tudott összekalapozni 199 adófizetőtől. A Háttér Társaság 292-től 1,7 milliót, az Amnesty International 281 főtől 1,8 milliót – ezek se sokáig működnének tehát, ha Soros György vagy más, a magyar törvényhozást befolyásolni igyekvő külföldi személyek és szervezetek nem nyúlnának mélyen a zsebükbe.

De bizonyára a Helsinki Bizottság bűnözők jogaiért küzdő és migránsokat simogató, jelentéseikkel a magyar államot lejáratni igyekvő aktivistái és a NaNe egyebek közt abortuszliberalizációt pártoló feministái sem sokáig élvezhetnék belvárosi irodáik kényelmét, ha a Nyílt Társadalom Alapítványok pénze helyett abból az 5,5 illetve 4,5 milliós összegből kéne fizetniük a bérleti díjat, amit 7-800 magyarországi adófizető ajánlott fel nekik.

Jelentősebb bázissal egyedül a Társaság a Szabadságjogokért rendelkezik: ők 2909 főtől 20,4 milliót kaptak összesen. Ez is töredéke azonban annak, amit például magyar állatvédők szoktak kapni. Azaz, a magyar emberek kutyába se veszik Soros zsoldosait és elvtársaikat.

Csak hát – amint azt a Sargentini-jelentés elfogadását megelőző viták megmutatták – ez a tény csöppet sem zavarja a brüsszeli bürokratákat, meg a “szabad sajtót”, amikor rájuk hivatkozva mocskolják Magyarországot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések