A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A legkeményebb drogokat is terjesztették a semmiházi bűnözők, szlovák rendőrök segítettek az elfogásban

A magyar rendőrök szálai Szlovákiába vezettek, ahol besegítettek a helyi hatóságok is.
Egy metamfetaminnal üzletelő bűnözőcsoport ellenőrzése közben bukkantak szlovák szálakra a magyar rendőrök, akik azonnal a szomszédos ország segítségét kérték. Így kezdődött az együttműködés.

A párhuzamosan folyó nyomozás adatait a rendőrök megosztották egymással, ez pedig hatékony módszernek bizonyult: sikeresen feltérképezték az egész hálózatot, így kiderült, a kábítószer csempészését és terjesztését is egy-egy győri férfi végezte.
Ezután a nyomozók a két magyar tagnál házkutatást végeztek, ahol a sok készpénz mellett különböző szereket is találtak, többek közt metamfetamint, amfetamint, kokaint és kábítószer-gyanús tablettákat. Szintén Győrben bukkantak egy komplett droglaborra, a rendőrök rengeteg alapanyagot és gyártási eszközt foglaltak le.

Majd megkezdődött a szlovák elkövetői kör felszámolása. Ennek keretein belül 26 ingatlant kutattak át, ahol több kiló marihuánát is felfedeztek, 8 személyt pedig elfogtak.

A police.hu értesülése szerint a bíróság elrendelte a magyar gyanúsítottak letartóztatását, a szlovák együttműködést pedig folytatják tovább.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések