A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vége: szakított a magyar sztármodell a férfifaló milliárdosnővel

Közbeszólt a távolság: úgy hírlik, zátonyra futott a magyar sztármodell fiú, Zahorán Bertold és a kínai milliárdosnő, Wendi Deng kapcsolata.
A Bors információi szerint a 23 éves Zahorán Bertold és a nála 26 évvel idősebb kínai milliárdosnő, Wendi Deng azért szakítottak egymással, mert nagy volt közöttük a távolság. Úgy tudni, a sok munka miatt nem tudtak elég időt együtt tölteni.

A Békés megyei sztármodellt, aki egészen Hollywoodig jutott, még 2017-ben kapták lencsevégre, ahogyan világsztárokkal bulizott kedvesével. Wendi Deng egyébként a világ 79. leggazdagabb emberének, Rupert Murdochnak az exneje, s a 49 éves nő a híresztelések szerint valósággal falja a férfiakat.

A Bors azt írja: Zahorán egyik ismerőse már 2017 decemberében figyelmeztette a sztármodellt arra, hogy vigyázzon Denggel, mert veszélyes nő, mégis két éven át alkottak egy párt. A távolság és a sok munka azonban – úgy tűnik – közbeszólt.

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések