A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vágó István szerint azért nem kíváncsiak a baloli ellenzékre a magyarok, mert inkább pornót néznek a neten

A gyurcsányista bukott kvízmester tanúbizonyságát adta, hogy durván lenézi az átlag magyar választópolgárt.
Igencsak megviseli a kánikula Vágó Istvánt. A gyurcsányisták elnökségi tagja képtelen megemészteni, hogy a jobbos sajtó kíméletlenül lecsap minden bárgyú tévedésére vagy képtelen teóriájára. Mi is ízekre szedtük, mikor legutóbb megdöbbentő módon párhuzamot vont a török hódoltság és a migránsáradat között…
Az ATV pénteki Nap híre adásában megmutatta, nemcsak a honi sajtóviszonyokról él a fejében meglehetősen furcsa és torz kép, de még az átlagos magyar választópolgárról is lesújtó a véleménye. Mint úgy általában kultúrfelsőbbrendűségükkel kérkedő ballibsi felebarátainak.
Szóval fa-Vágó ezúttal azzal az elmés elmélettel rukkolt elő, miszerint harmadszor is kétharmados kis hazánk brutál Fidesz-diktatúrájában a szólásszabadsággal nincs semmi gond, mert „itt tényleg mindenki azt mond, amit akar”.

A sajtószabadság viszont szerinte nem érvényesül, mert „egyelőre még szólhatunk, de nem jut el a hangunk sehová”, mert például kimaradnak a közszolgálati egyeskéről.

Eltekintve attól a nem lényegtelen apróságtól, hogy a média kiegyensúlyozatlansága miatt 2002 vagy 2010 előtt mennyire „aggódtak” az elvtársak, ez a Vágó-kép még Simon András műsorvezetőnek is sok(k) lehetett.
Felhívta mű-művelt vendége figyelmét, miszerint létezik a kormánysajtóval szemben – nem is csekélyke méretű – alternatív nyilvánosság, online portálok, Facebook stb.
És bizony akadnak olyan influenszerek – no nem a Feri-ölbe kígyózó kvízmester! –, akik egy-kétmillió feliratkozó számára hirdetik az igét.
„Az interneten persze megy minden, de hogyan veszem rá a szomszédot, hogy engem olvasson?”
– támadt vissza az egyszerre dühös és értetlenkedő Vágó, aki szerint pénzre, paripára és fegyverre lenne szüksége „szomszédja” meggyőzéséhez.
„Ő nem fog rám kattanni, valószínűleg pornót néz először is… Mert attól hogy az interneten rajta van, nem azt jelenti, hogy közügyek iránt érdeklődik…”
– tette tökéletessé a gondolatmenetét, és
pingálta meg azt a (lesújtó és a végletekig leegyszerűsített) képet, amit a belvárosi balértelmiség – a hangoskodó kisebbség legagresszívabbika – a magyar társadalomról, az egyszeri paraszt honpolgárról alkot.
Egyébként meg amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Akkor már ezerszer inkább pornó, mint Vágó. De komolyan.
Ami azt is üzeni, valljuk be, hogy „elmentek ti a p.csába”, ugyebár.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések