A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Unokának adták ki magukat, hogy milliókkal húzzák le a nyugdíjast - őket keresi a rendőrség

Unokázós csalót értek tetten a rendőrök, társait még keresik. Felkutatásukban a lakosság segítségét kérik.
A hatóságok múlt pénteken fogtak el egy férfit, aki 2 millió forinttal akart lehúzni egy nyugdíjast. A férfi az idős ember unokájaként mutatkozott be, azt állítva, hogy balesetet okozott, és kétmillió forintra van szüksége, amiért egy barátját fogja elküldeni.

Az idős férfi 700 ezer forint készpénzt és arany ékszereket adott át egy megbeszélt helyen az ismeretlen barátnak, majd felhívta az igazi unokáját, aki elmondta, hogy ő nem okozott balesetet.

Az elkövető másnap újra felhívta a férfit, hogy további kétmillióra van szüksége. A férfi meg is beszélt vele egy találkozót, ám annak helyéről és idejéről a rendőröket is értesítette, akik elfogták B. Ferencet (47). Őt csalás miatt őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezték.

Az elkövető társai, Németh Csaba (39) és Lakatos Ferenc (24) ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség kéri a lakosokat, hogy aki felismeri a felvételeken látható férfiak bármelyikét, jelentkezzen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések