A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Undorító balatonboglári büfét kapcsolt le a Nébih – Csak akkor nézze meg ezt a videót, ha ma már nem akar enni!

Szavak nincsenek azokra az áldatlan állapotokra, amik egy Balaton parti büfébe voltak egészen eddig.
Elképesztő körülményeket találtak a szakemberek a múlt héten tartott helyszíni ellenőrzés során egy, a Balaton partján üzemelő vendéglátóhelyen – írja honlapján a Nébih. Az egységben több hűtőszekrény használatra alkalmatlan állapotban volt, vastag jégréteg borította, a rozsdás polcokon helyben lefagyasztott termékek sorakoztak. A büfében egyetlen kézmosó sem volt használható, az edények tisztítatlanok, több esetben rozsdásak voltak.

A termékek között akadtak 2014-ben és 2016-ban lejárt minőségmegőrzési idejű, valamint nem nyomon követhető élelmiszerek, emiatt a szakemberek összesen 120 kifogásolt tételt vontak ki azonnali hatállyal a forgalomból.

Az eljáró hatóság a büfé tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette.

Az eljárás folyamatban van, a szabálysértések súlyát figyelembe véve az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható. A büfé valamennyi hiányosság kijavítását követően, csak az ismételt, kedvező eredményű hatósági szemle után nyithat ki újra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések