A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb svéd agymenés: három férfi, egy család

Az már a mindennapos, liberális közbeszéd része, hogy két férfi, vagy két nő alkothat egy családot, de a svédek most szintet lépnének.
Illusztráció
„Three are family” – írja címlapján a svéd melegmagazin a QX. Szabad fordításban, hárman vagyunk család, nyilván a „We are family” című Sister Sledge slágerre rímel ez a főcím. Három férfi a címlapon, kettő jól láthatóan szereti egymást, a harmadik meg hülyén vigyorog.

Értelmezhetetlen.

Miért? Miért kell ezt az arcunkba tolni? Meg egyáltalán milyen beteg elme gondolja azt, hogy két egymásba szerelmes férfi és egy harmadik családot alkot? Éppen csak egy labrador, meg egy gyerek hiánzyik a fotóról, hogy elmebeteg legyen az idill.

Jelentsük ki, hogy a két férfi életközössége nem család. A háromé meg pláne nem.
Nekem mondjuk mindegy, de valahogy úgy tűnik, hogy a svédeknél valami nagyon nincs rendben. Korábban a világ egyik legjobban működő gazdasága volt az északi országé, amely ennek köszönhetően kialakította a legjobb szociális-támogató rendszert, ami miatt a migránsok egy jelentős része náluk landolt. Nyílt lett a társadalom, mindenkinek mindent lehet. Talán az anarchia sincs már túl távol.

A baj az, hogy Európa egyik legjobban működő társadalmát elsörpik majd a bevándorlók. Mindez a fejetlen liberalizmus miatt lesz, hiszen ész nélkül lehet mindent. Ez a liberális demokrácia. Ez a rendszer engedi a három férfinak, hogy az gondolják egy családot alkotnak. Pedig nem. Nagyon nem.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések