A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai László szerint is szopóágon van a Jobbik

A Mi Hazánk Mozgalom tagjai szeretnék megőrizni azokat az eredeti értékeket, amelyek jellemezték a Jobbikot. A korábbi tagok közül sokan a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval tárgyalnak együttműködésről. 
Toroczkai László szerint egyaránt fontos, hogy bejegyzett pártként politizálhasson társaival és meggyőzzék a választópolgárokat arról, hogy a DK becsapja őket, hiszen nem akarhatnak jót azok, akiknek célja az Európai Egyesült Államok létrehozása. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában erről beszélt Tóth Kriszta műsorvezetővel a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A mozgalom elnöke szerint nagyon régen volt ennyire elvtelen, opportunista párt a magyar politikában, mint a Jobbik, amelyre a magyar embereknek nincs szüksége. Toroczkai László szerint nem lenne baj, ha ez a politikai erő eltűnne a politikai palettár

A politikus ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy előnyös lett volna, hogyha a Jobbik tisztújításán azok győznek, akik a párt eredeti irányvonalát képviselték.

A Mi Hazánk Mozgalom az elnöke szerint többségében korábbi jobbikosokból áll, ennek fényében érthető, hogy a nemrégiben feloszlott hajdúböszörményi alapszervezet tagjai csatlakoznak az új politikai formációhoz. A jobbikos alapszervezet volt elnökének Toroczkai László vezető szerepet is szán új mozgalmának építésében, hiszen a párt az EP-választásokon már megméretteti magát, ugyanis a politikus szerint az Európai Unió nem működik megfelelően.

(Forrás: www.echotv.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések