A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Premier League: egy dobása maradt Mourinhónak

Angol sajtóhírek szerint, ha a Manchester United a Burnley-től is kikap a Premier League következő fordulójában, a portugál csomagolhat.
Pocsékul kezdte a bajnokságot a Manchester United, mert bár a Premier League nyitányán kiszenvedte José Mourinho csapata a győzelmet a Leicester City ellen, azóta a Brighton és a Tottenham is három-három góllal szórta meg a lyukas manchesteri védelmet. A Vörös Ördögökkel némi túlzással a modern labdarúgás időszámításának kezdete óta nem fordult elő, hogy egymás után kétszer is három gólt kapjanak, így annak ellenére, hogy a Manchester United amerikai tulajdonosai megerősítették pozíciójában José Mourinho vezetőedzőt, könnyen lehet, hogy egy dobása maradt az egykori Special One-nak.

A Daily Mail ismeretlen forrásra hivatkozva azt írja, ha a csapat a következő, Burnley elleni bajnoki találkozóján is vereséget szenved, akkor véget ér a türelem Mourinhóval szemben és menesztik a portugált. A brit portál a lehetséges utódot is megjelöli, a korábban már a gárdával szóba hozott, a Real Madriddal zsinórban három Bajnokok Ligája címet nyerő Zinedine Zidane válthatja.

A hírek szerint Mourinhónak több játékosával megromlott a viszonya az elmúlt másfél évben, Paul Pogbával, Anthony Martiallal, Luke Shaw-val és Eric Baillyval is akadtak nézeteltérései az elmúlt időszakban. A Manchester United 26 éve nem kezdett ilyen pocsékul bajnokságot, három forduló után három ponttal a tabella 13. helyén állnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések