A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NHL: alelnökként tér vissza a csapathoz a New Jersey Devils legendája

Az NHL-ben szereplő New Jersey Devils gárdája Martin Brodeurt nevezte ki a csapat gazdasági alelnökének.
Martin Brodeur huszonegy szezonon keresztül védte a Devils kapuját, három bajnoki címet szerzett az Ördögökkel, a liga történetének az egyik, ha nem a legjobb kapusaként vonult be az NHL történelmébe, tavaly novemberben iktatták be a jégkorongozók Hírességek Csarnokába.

Brodeur az elmúlt három évben a St. Louis Bluesnál dolgozott szintén gazdasági területen, tavaly pedig a Blues general menedzserének helyettese volt. A korábbi kapus az öt New Jersey játékos egyike, akiknek a klub visszavonultatta a mezszámát, sőt, még szobrot is állítottak neki a csapat otthonául szolgáló Prudential Center előtt.

A Devils zsinórban 13 szezonon keresztül jutott a rájátszásba Brodeurrel 1997 és 2010 között, az elmúlt években azonban jelentősen visszaesett a gárda teljesítménye, az elmúlt öt évben csupán a tavalyi szezonban sikerült elérniük a playoffot, ám ott a Tampa Bay Lightning azonnal megállította őket. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések