Hozzávalók:
450 g paradicsom, ékekre vágva
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál almaborecet
½ teáskanál reszelt citromhéj
1 evőkanál citromlé
450 g friss őszibarack, ékekre vágva
1 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1/3 csésze mentalevél
só, bors
Elkészítés:
Sózza meg a paradicsomot, és forgassa át. Öntse egy szűrőbe, és hagyja lecsöpögni a levét.
Keverje össze az olajat, az ecetet, a citromhéjat és -levet, fél teáskanál sót és fél teáskanál borsot egy tálban.
Adja hozzá a barackot, a mogyoróhagymát és a paradicsomot. Végül keverje hozzá a mentaleveleket, locsolja meg még egy kis olívaolajjal, és tálalja frissen.
0 Megjegyzések