A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Paradicsomos, barackos saláta

Hozzávalók:

450 g paradicsom, ékekre vágva
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál almaborecet
½ teáskanál reszelt citromhéj
1 evőkanál citromlé
450 g friss őszibarack, ékekre vágva
1 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1/3 csésze mentalevél
só, bors

Elkészítés:

Sózza meg a paradicsomot, és forgassa át. Öntse egy szűrőbe, és hagyja lecsöpögni a levét.

Keverje össze az olajat, az ecetet, a citromhéjat és -levet, fél teáskanál sót és fél teáskanál borsot egy tálban.

Adja hozzá a barackot, a mogyoróhagymát és a paradicsomot. Végül keverje hozzá a mentaleveleket, locsolja meg még egy kis olívaolajjal, és tálalja frissen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések