A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbi a velencei filmfesztiválon – Rövid ruhában mutogatta formás lábait

Palvin Barbara is megjelent a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál megnyitóján.
Szerda délután hivatalosan is megkezdődött a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Az Oscar-díjas Damien Chazelle új filmje az Első ember nyitotta, amelynek főszerepét Ryan Gosling játssza. A holdra szállásról szóló dráma tetszett a közönségnek, sokak szerint a jövő évi aranyszobor egyik nagy esélyese az alkotás.

A fesztivál első estéjén Vanessa Redgrave 81 éves brit színésznőt ünnepelték a Lidón, aki pályafutása elismeréseként Arany Oroszlán-életműdíjat kapott. A 11 napos szemle zsűrijét a mexikói rendező, Guillermo del Toro vezeti,a versenyprogramban pedig egy magyar alkotásért is izgulhatunk: Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta, valamint Szőcs Petra első rendezése, a Déva is bekerült a versenyporgramba.

A szerda délutáni vörös szőnyeges bevonuláson nem csak színészek, rendezők és szakmabeli hírességek, hanem számos más sztár is megjelent, így Palvin Barbara is, aki egy rövid Armani ruhában kacérkodott a fotósokkal. 
Palvin Barbara lenyűgözően nézett ki a a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál megnyitóján.
Az Armani Privé ruhában a lapok a megnyitó legjobban öltözött sztárjai közé sorolták.
Az Armani 2018-as tavaszi couture kollekciójának virágos darabjában mindenki formás lábait csodálta.
A 24 éves magyar modell - szokásához híven - kacérkodott a fotósokkal. Nem csoda, hogy nagy kedvencük!
Palvin Barbi visszafogott sminket és kiegészítőket viselt, így semmi nem terelte el a figyelmet gyönyörű ruhájáról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések