A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem az a kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket l, hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!

Nem az a fő kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket (helyes) – hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!
„Az ellenzék most úgy tesz, mintha Bencsik Gábor kritikája szenzációszámba menne. Azért tesznek így, mert önmagukból indulnak ki. Náluk ugyanis tényleg szokatlan, hogy FONTOS kérdésekben ellentmondjanak kedvenc pártjaiknak.ga1.gif

Hány balliberális értelmiségi határolódott el a Gyurcsány-kormánytól a 2004. december 5-ei nemzetáruló kampány miatt?ga1.gif
Hány balliberális értelmiségi követelte Gyurcsány eltakarodását (az egy szem Hajós Andráson kívül) az őszödi beszéd miatt?

Hány balliberális értelmiségi szólította föl lemondásra Gyurcsányt és csapatát a 2006 őszi rendőrterror és szemkilövetések miatt?

Hány balliberális értelmiségi emelte föl szavát az ellen, hogy az Obama-adminisztráció és az Európai Bizottság a 2010-es kormányváltás után számos alkalommal megsértette hazánk szuverenitását, koholt vádak alapján szankciókkal fenyegetőztek, zsarolták a magyar kormányt?

Hány balliberális ellenzéki tiltakozott a hazánk szuverenitását sértő kötelező migránskvóta, a Soros György szervezetei által fazonírozott népvándoroltatás, emberkereskedelem ellen?

Melyikük ismerte be, hogy a migráció, a szervezett népvándorlás jelenleg a legnagyobb veszély a biztonságunkra? Ehelyett máig arról hápognak, hogy a kormány »sorosozik« és gyűlöletet szít a »menekültek« ellen…

Ilyen a mi kedves ellenzékünk! Talán nekik sem tetszettek a szemkilövetések, mégsem merték leírni, hogy Gyurcsány, takarodj!, mert gyávák. Rettegtek, hogy elapadnak a pénzcsapok. Inkább tolták tovább a Böszme szekerét. Ennyire fontos nekik valójában a szabad véleménynyilvánítás. A demokrácia pedig annyira, hogy egy büdös szavuk nem volt, amikor például Charles Gati befolyásos amerikai politológus 2012-ben fölvázolta, hogyan kell külföldről megbuktatni az Orbán-kormányt, ha kell, polgárháborúval. Sőt, Gati azóta is orákulum számukra, ma is rendszeresen írogat a Népszavába. (…)

Amúgy nem az a fő kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket (helyes) – hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések