A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NB I: egykori ukrán válogatott ül le az FTC kispadjára

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a Dinamo Kijev korábbi vezetőedzője, Szerhij Rebrov veszi át a zöld-fehérek irányítását.
Az NB I-ben jelenleg is listavezető Ferencváros kedden, közös megegyezéssel felbontotta Thomas Doll vezetőedző szerződését. Helyére egy fiatal, ám mégis rutinos tréner érkezhet az FTC kispadjára, hiszen egybehangzó sajtóinformációk szerint az ukrán Szerhij Rebrov veszi át a zöld-fehérek irányítását.

Rebrov játékos-pályafutása alatt futballozott hazáján kívül Angliában, megfordult többek között a Tottenhamben és a West Ham Unitedben is. Az ukrán válogatottban 75 alkalommal lépett pályára, 2014 óta edzősködik. Korábban Kádár Tamás trénere is volt a Dinamo Kijevnél, amelyet három évig irányított. A 2015/2016-os idényben nem csak a BL-csoportkörig vezette a Dinamót, de a Chelsea, a Porto és a Maccabi Tel-Aviv mellől sikerült továbbjutniuk a nyolcaddöntőbe, ahol a Manchester City állította meg őket.

Az ukrán edző 2017-ben távozott a kijevi alakulattól, majd az al-Ahlihoz írt alá, de onnan idén áprilisban menesztették. A hírek szerint szerdán mutatja be a Ferencváros.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések