A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miért csinált ilyet? Erre a különleges felkérésre mondott nemet Meghan Markle

Visszautasította az Emmy-díjátadó felkérését Meghan Markle.
A Briliáns elmék egykori sztárja, Meghan Markle férjével, Harry herceggel együtt díszvendégként kapott meghívást a 70. Emmy-díjátadó gálára, ám a szervezők nyilatkozata szerint a hercegné udvariasan nemet mondott.

„Reméltük, hogy Meghan részt vesz az ünnepi eseményen, s jelenléte egyfajta búcsúnak is számít majd a Briliáns elmék rajongóitól és készítőitől” – mondta egy forrás a The Sun szerint.
A szervezők különleges bánásmódot ígértek a királyi párnak, ha részt vesznek az eseményen: Meghan legjobb hollywoodi barátai, a legexkluzívabb sztárok körében foglalhattak volna helyet. Sőt, a Daily Mail értesülései szerint még arra is megkérték az exszínésznőt, hogy adjon át egy díjat.
Meghan esélyes volt a legjobb női mellékszereplő kategóriában, ám végül nem került be a jelöltek közé, hiszen a mezőny nagyon erős.
A hercegné tavaly intett búcsút színészi karrierjének, amikor bejelentették eljegyzésüket Harry herceggel. Meghan pedig szeretné is tartani magát ehhez a döntéséhez, ezért sem vesz részt a díjátadón.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések