A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több ezer euróval vert át magyarokat Kéró Juci egy spanyol álom ígéretével

Egy forintot se kell fizetni érte, mégis miénk lehet a spanyol tengerparti álomlakás – így hirdette korábban az ingatlanokat B. Judit.
A HVG.hu portálnak fakadtak ki a magukat csak a nő áldozatainak nevező embereket, akik nyelvtudás és helyismeret hiányában vakon megbíztak benne. Elmondásuk szerint olyan csábító ajánlattal találta meg őket az asszony, amire nehéz volt nemet mondani.

Judit ugyanis azzal a szöveggel hálózta be az embereket, hogy a spanyol bankoknál hitelhez jutni a legegyszerűbb dolog a világon. A törlesztéssel se akadhat sok gondja az embernek, sőt, egy forinttal se kell beszállni a lakásvásárláskor, hiszen mindent állnak a pénzügyi intézmények! Mindössze 500-1500 eurót kért, ami fedezheti az ő közvetítői díját és az egyéb költségeket. Ezek után viszont szó nélkül nyoma veszett.

Ő lehetne a spanyolországi Bróker Marcsi, úgy verte át az embereket. De mivel ingatlanokban utazik, Kéró Jucinak is hívjuk – mondta a lapnak az egyik átvert.

Most Facebook-csoportot alapítottak a károsultak, hogy kiderüljön, hány ember is fázott rá a történtekre.

Az asszonyt már korábban, 2014-ben hazahozták csalás gyanúja miatt, ám a lapnak a Tatabányai Rendőrkapitányság elárulta, hogy 2015 márciusában megszüntették a nyomozást, miután annak adatai alapján nem állapítottak meg semmilyen bűncselekményt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések