A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marilyn Monroe meztelenül: 57 év után került elő a felvétel

A Kallódó emberek forgatásán készült róla a videó.
Marilyn Monroe máig a világ egyik legnagyobb szexikonjának számít, holott 1962-ben, tragikusan fiatalon elhunyt. Ikonként viszont fennmaradt: még mindig imádják a nők a stílusát, vörös rúzsát, cicásra húzott szemeit és platinaszőke fürtjeit - arról nem is beszélve, hogy a fellibbenő szoknyás fotóikat ma is az ő nevével posztolják a lányok.

Marilynt többször fotózták meztelenül, sőt, a Playboy első kiadásának címlapján - és persze kihajtható, középső oldalain is - ő szerepelt. A Kallódó emberek forgatásán is ledobta a ruháit, de a rendező, John Huston úgy döntött, hogy túl nagy rizikót vállalna a szexi felvétellel, ezért kivágatta a végső verzióból. Kár érte, hiszen ez lehetett volna az első meztelen jelenet amerikai filmben.

Eddig azt hitték, hogy a felvétel megsemmisült, de Marilyn életrajzírója, Charles Casillo felfedezte, hogy a videó nemcsak, hogy létezik, hanem a mára elhunyt producer, Frank Taylor fia, Curtice Taylor őrzi azt egy széfben édesapja halála óta.
- Régebben az volt a szokás, hogy a fel nem használt felvételeket megsemmisítették. Frank Taylor azonban úgy vélte, hogy a felvétel akkora áttörés lehet, hogy megtartotta azt - nyilatkozta Charles Casillo.

A felvételt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, csupán egy képet a forgatásról, melyen Marilyn háttal van a kamerának, de így is látszódik, hogy egyáltalán nem viselt ruhát a felvételkor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések