A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes képek Brad Pittről - A sztár így megváltoztatta a külsejét a kedvesei miatt

Brad Pitt egy igazi kaméleon, bárki is volt a barátnője, rögtön rá kezdett hasonlítani.
Brad Pitt igazi nőcsábász hírében állt már a '80-as évektől kezdve, modellekkel és színésznőkkel is összehozta a sors. Járt együtt Juliette Lewis-szal, Christina Applegate-tel, Gwyneth Paltrow-val, Jennifer Aniston volt a felesége öt évig, később Angelina Jolie-val élt hosszú évekig, emellett őt is elvette.

A sármos színész bárkivel volt együtt, mindig átvette kedvese stílusát, nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is egyre jobban kezdett rá hasonlítani. Így Brad Pitt az élő példája annak, hogy a tartós párkapcsolatban élők egy idő után annyira egymáshoz idomulnak, hogy ez már a külsejükön is meglátszik.

Olyan fotókat gyűjtöttünk össze Brad Pittről és volt szerelmeiről, melyeken a megszólalásig hasonlítanak egymásra - döbbenetes felvételek következnek.
Amikor Gwyneth Paltrow volt a kedvese, Brad Pitt olyan fazonú frizurát vágatott, mint a színésznő.
Jill Schoelen mellett kissé bohókás, laza stílusra váltott a színész. A színésznőhöz hasonlóan ő is követte a '80-as évek végi divatot.
A hosszú hajú modell, Jittka Pohlodek oldalán ő is megnövesztette a haját.
Mintha ugyanahhoz a fodrászhoz járt volna akkor, amikor Jennifer Aniston a felesége volt.
Brad Pitt Angelina Jolie stílusát is számtalan alkalommal lemásolta, amikor még vele volt, nekünk ez a személyes kedvencünk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések