A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyémánt Liga: Kozák Luca 4., Baji Balázs nem jutott döntőbe Birminghamben

Kozák Luca a negyedik helyen végzett 100 méteres gátfutásban az atlétikai Gyémánt Liga birminghami versenyén szombaton, Baji Balázs viszont nem jutott döntőbe.
A magyar atlétanő 13.39 másodperccel ért célba. A számot a német Pamela Dutkiewicz nyerte meg (12.84), honfitársa, Cindy Roleder (12.96), valamint a holland Nadine Visser (13.07) előtt.

Kozák jócskán elmaradt legjobbjától (12.86), amelyet két hónappal ezelőtt, a székesfehérvári országos bajnokságon futott.

A női 100 méteres gátfutás a birminghami viadalon nem volt GyL-szám.

Korábban Baji Balázs indult a férfi 110 méteres gátfutás elődöntőjében, a világbajnoki bronzérmes magyar versenyző a második elődöntős futamban 13.60 másodperccel a hatodik helyen ért célba, és nem jutott fináléba.

A két elődöntő eredményeit összesítve Orlando Ortega (13.38) bizonyult a leggyorsabbnak, a spanyol atléta Bajival egy futamban szerepelt. Ortegán kívül még további tíz gátfutó ért el jobb eredményt a vb-érmes magyarnál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések