A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat: rájöttek, hol rejtőzik a rengeteg pénzzel lelépett budapesti pénzszállító – Videó az elfogásról

A rendőrség pénteken délelőtt jelentette be: elfogták azt a 26 éves, budapesti férfit, aki egy pénzszállító cég munkatársaként több tízmillió forinttal lépett meg a társaságtól.
Három hete bujkált Ó. Tibor, aki elvitte a pénzt egy pénzszállító autóból még augusztus 10-én. A rendőrök hatalmas erőkkel keresték a banditát, akinek különös ismertetőjele, hogy két méter magas. Lapunk úgy tudja, Ó. jó ideje egy XVIII. kerületi pénzszállító cégnél dolgozott, így tökéletesen megfigyelhette, mikor, hova és mekkora összeget szállítanak a speciálisan átalakított furgonokban.

Értesülésünk szerint a férfi augusztus 10-én a telephelyről Gyálra hajtott, ahol a Kacsóh Pongrác és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésétől nem messze, egy erdős részen hagyta az autót, amelyből kiemelte az ötvenmillió forintot rejtő pénzszállító kazettát. Az autót megtalálta a rendőrség, Ó. ellen pedig körözést adtak ki. Úgy tudtuk, 50 millió forinttal lépett le, de most kiderült, még több pénztől szabadította meg a céget.


A rendőrség tájékoztatása szerint a 26 éves budapesti Ó. Tibor pénzszállítóként dolgozott egy cégnél, amikor 2018. augusztus 10-én reggel elindult a telephelyről, hogy a meghatározott címekről begyűjtse a cégek készpénzküldeményeit. A férfi aznap este, amikor végzett a munkával Gyál közelében egy erdős területen hátrahagyta a járművet, és a munkája során rábízott több mint 73 millió forinttal elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai Ó. Tibort azonosították és elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az ügyben végrehajtott felderítő munka eredményeként a nyomozók eljutottak a férfi rejtekhelyére és augusztus 30-án este Dunakeszin a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével elfogták. A nyomozók a házban egy sporttáskában megtalálták a pénz jelentős részét.

A rendőrök Ó. Tibort sikkasztás bűntett miatt őrizetbe vették, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések