A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a férfi állítja: járt a múltban, sőt, dinókat is látott

Naná, hogy egy újabb időutazó állt elő a maga történetével.

Alighanem mindenki megőrül a dinoszauruszokért, aki a kilencvenes években volt fiatal. Ugyan ki ne kívánta volna, hogy a Jurassic Park feltámasztott őslényei valóban létezzenek?

Nos, az összeesküvés-elméletekben és időutazós vallomásokban utazó ApexTV-nek hála egy újabb gyöngyszemre bukkantunk: egy férfi ugyanis teljes meggyőződéssel állítja magáról, hogy ő már látott dinoszauruszokat a saját szemével – ugyanis járt a múltban, így természetes élőhelyükön (és idejükben) figyelhette meg őket…

Persze van pár “apróbb” lyuk a történetében. Rögtön az, hogy ha netán el is hisszük, hogy ő bizony tényleg képes utazni az időben – a móka kedvéért fogadjuk el! 🙂 – akkor is bő ötmillió évvel lecsúszott a dinókról: ugyanis azt állítja, hogy 60 millió évet utazott vissza a múltba, szegény dinoszauruszok azonban kihaltak jó 65,5 millió évvel ezelőtt. De persze ezeknél az eszement történeteknél nem érdemes olyan “apróságokon” fennakadni, mint a logika…

A férfi egyébként azt állítja, 2082-ből származik, és már jó néhány időutazó küldetésen vett részt. Állítja, az emberiség el fog tűnni, ám előtte még drasztikus változásokon megy keresztül.

Az emberek úgy fogják módosítani például az agyukat, hogy rá tudjanak csatlakozni az internetre. De beszél egy adagot a párhuzamos univerzumokról és arról is, hogy csupán azért fedheti fel a jövő titkait nekünk itt, 2018-ban, mert úgysem fog neki hinni senki. (Azaz hősünk gyakorlatilag egyetlen videóban érint kis híján minden olyan népszerű témát, amit az elmúlt két-három évtizedben a sci-fi írók feldolgoztak…)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések