A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az angyalok által legkedveltebb személytípusok

Vajon te is a hat lélek közé tartozol?
Az angyalok mindenkit szeretnek, ez igaz, de legyünk igazságosak, hiszen például, ha szereted a kutyákat, akkor is biztos, hogy van egy-két fajta, amelyiket jobban szereted a többinél. Az angyalok számára ilyenek az emberek, akik között van hat személytípus, akit különösen kedvelnek, főleg akkor, ha valakinek az angyalokéhoz hasonló a munkája.

A segítő, az önkéntes, a jótevő: Az angyalok nem várják el, hogy az ember napi 24 órában viselkedjen hősként, de azokat nagyon szeretik, akik aránylag gyakran segítenek, önzetlenül tesznek szívességeket.

Ha valaki néha önkéntes munkát végez, nyitott szemmel figyeli, hogy hol segíthet, nem vakon éli az életét, hanem próbál jót tenni a környezetével, nem hagyja cserben a családtagjait, barátait, de a vadidegent sem, akkor az angyalok nagyon szerethetik.

Az önmegvalósító, a művész: Az angyalok szeretetét azok is élvezhetik, akik nem restek tenni a céljaikért, és kitartóan dolgoznak az önmegvalósításon, függetlenül attól, hogy festővé vagy antropológussá szeretnének válni, esetleg más a vágyuk.

Az angyalokat nem érdekli, hogy kinek milyen a kinézete.

Felőlük lehet valakinek zöld a haja, tetovált az arca, járhat lezser ruhába, de akár méretre szabott öltönyben is. Ugyanígy az sem izgatja őket, hogy meleg vagy hetero valaki, mert az angyaloknak csak az számít, hogy helyén legyen az ember szíve.

Azt szeretik, ha az emberek követik az álmaikat, felmerik vállalni önmagukat, megmutatják, hogy kicsodák valójában. A művészeket különösen kedvelik, ha azok eléneklik, megfestik, esetleg leírják az érzéseiket, ami által értékkel gazdagítják az emberiséget.

A fejlődők: Ebbe a személytípusba tartoznak a kutatók, a tudomány emberei, akik azon munkálkodnak, hogy a modern tudománnyal segítsenek a világon, új technikai eszközöket, gyógymódokat fejlesztenek ki a betegségek kezelésére.

Ugyanide tartóznak azok, akik saját magukat fejlesztik, tudatosan törekednek arra, hogy jobb emberré váljanak, mert a tökéletességet próbálják elérni.

Az angyalok azokat különösen szeretik, akik pozitívan gondolkodnak, bátran kimondják, kimutatják az érzéseiket. Aki valamire képzi magát, az ebbe a kategóriába tartózik.A mester, a tanító: Aki valamilyenféle oktatással foglalkozik, azt jobban szeretik az angyalok, akik számára mindegy, hogy általános tananyagot oktat-e valaki az iskolában, esetleg óvodában oktatja a kicsiket, vagy a felnőtteknek adja át a spiritualitás tudását.

Akkor is előnyt élvez az ember, ha vallási személy, de akkor is, ha átlagemberként próbálja megtanítani az élet bölcsességeit másoknak. Az angyaloknak nem a tudás fajtája számít, hanem az, hogy valaki töri-e magát azon, hogy átadja a megszerzett tudását, próbálja-e megvilágosítani az emberek elméjét.

A vallásos, a spirituális ember, a hívő: Ahogy az elején leszögeztük, az angyalok mindenkit szeretnek, így az ateistákat és a hitetleneket is, ám azokat jobban kedvelik, akik vallásos vagy spirituális emberek.

Főleg azok érezhetik magukat kivételes helyzetben, akiket jó dolgok megtételére sarkall a hitük. Ilyen például, hogy ételt osztanak a szegényeknek, árvaháznak adományozzák a felesleges holmijukat, valamint hittel és fénnyel töltik meg az emberek szívét, segítenek egymáson és önmagukon.

Ha valaki nem vallásos, de mégis megteszi az előbb felsorolt dolgokat, akkor az angyalok ugyanolyan kegyben részesítik, amilyenbe mindenkit, aki igyekszik jót tenni. Ebből pedig következik a kérdés, hogy akkor miben más a spirituális ember.

A válasz erre az, hogy ők olyan dolgokat is megértenek, amire az átlagember nem képes, ráadásul a megtudott információkat szívesen átadják, hogy így mindenkihez eljuthasson az égiek szava, ezt pedig nagyon szeretik az angyalok.

Az életmentő, a lélekmentő, a terapeuta: Aki azzal foglalkozik, hogy mások életét megmentse, esetleg másokat védelmez, tehát például rendőr, orvos, katona, tűzoltó, mentős, esetleg pszichiáter, akkor az angyalok rendkívül szeretik.

Abban az esetben, ha az embernek más a munkája, például titkárnő, de mégis kötelességének érzi, hogy másoknak segítsen, például azzal, hogy lelki támaszt nyújt, akkor az angyalok őt is életmentőnek tekintik.

Nem számít, hogy valaki a testen vagy a lelken segít-e, ám azt még hozzá kell tenni, hogy itt nem kizárólag az emberekről van szó, mert az állat- és természetvédők is kiemelt figyelmet kapnak az angyaloktól.

(Forrás: noiportal.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések